10 zabavnih činjenica koje niste znali o Guns N’ Roses

Guns N Roses Reunion

U čast ponovnog okupljanja legendarnih Gunsa…

10. Pre nego što se pridružio bendu, Axl Rose je bio u tolikoj besparici da se uključio u medicinska istraživanja Univerziteta u Kaliforniji. Axlov posao sastojao se od pušenja cigareta, za šta je bio plaćen 8 dolara po satu.

9. Slash je svirao na albumima Michaela Jacksona “Dangerous”, “Invincible” i “HIStory”. Pored toga, svirao je i na njegovim nastupima po New Yorku tokom 2001. godine.

8. Pesma “Right Next Door to Hell” govori o Axelovim problemima sa bivšom komšinicom Garbriellom Kantor koja je tvrdila kako ju je frontman banda udario sa “vrlo dobrom bocom” Chardonnaya. Rose je sve porekla pre nego što je Axl uhapšen. “Iskreno,” rekao je za People, “da sam hteo da je udarim vinskom flašom, nikada ne bi ustala.” Šarmantno.

7. Godine 1994. basisti Duffu McKaganu eksplodirala je gušterača i to kao posledica njegovog načina života i preteranog opijanja. Od tog incidenta Duff je trezan i drži se isključivo bezalkoholnog piva.

6. Od svog osnivanja, 1985. godine, Guns N’ Roses su postavu benda promenili 22 puta.

5. Slash je strastveni kolekcionar reptila. Njegovu zbirku trenutno čini dvadesetak zmija koje žive u, za njih dizajniranim terarijumima, smeštenim u njegovoj kući.

4. U jednom periodu Axl Rose je imao prilično upornu obožavateljku. Karen Jane McNeil je tvrdila kako može da komunicira sa Roseom telepatskim putem.

3. Slashova majka je bila Saul Hudson, profesionalna modna dizajnerka koja je jedno vreme navodno izlazila s Davidom Bowiejem.

2. Pre no što mu je baka dala prvu gitaru, Slasha je uglavnom interesovala vožnja BMX-ova i kratko vreme se takmičio na profesionalnom nivou.

1. Prvi koncerti benda održavali su se u Sijetlu. Kada su krenuli na put, negde oko stote milje izvan Los Anđelesa, kombi im se pokvario. Momci su morali da stopiraju kako bi stigli u Sijetl gde su održali pet veoma loše posećenih koncerata.

mtv.rs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s