Amy Macdonald objavila novo studijsko izdanje “Under Stars”

Amy Macdonald predstavlja potpuno novo studijsko izdanje “Under Stars“, koje je od danas dostupno i u digitalnom obliku.

Nakon što se krajem prošle godine nakon čak četiri godine pauze vratila s akustičnom verzijom pjesme “Down By The Water”, Amy Macdonald predstavila je i singl “Dream On“, koji se kao i prethodno navedena pjesma našao na novom studijskom izdanju “Under Stars“.

Produkciju novog albuma potpisuju Cameron Blackwood,Tim Bran,Roy Kerr te Mikey RoweiAndrew Britton, koji su zaslužni i za produkciju već spomenute pjesme “Dream On”, za koju je predstavljen i prateći videospot.

Novo studijsko izdanje “Under Stars” donosi 11 pjesama u standardnoj verziji te dodatnih 8 akustičnih pjesama u deluxe izdanju, a nasljeđuje album “Life In A Beautiful Light”(2012.).

“Trebalo je dvije i pol godine da ga snimimo, što je najduže do sad. U početku sam željela da se stvari odvijaju brže, no sad kad je gotovo sretna sam što smo si uzeli vremena. Ponosna sam na pjesme i zadovoljna albumom. Bilo je mnogo nevjerojatnih trenutaka, a album sadrži neke od mojih najboljih radova.” – Amy Macdonald o novom izdanju

29-godišnja Amy Macdonald iza sebe ima 3 albuma, prodana u čak 5 milijuna primjeraka, a nesumnjivo je da će i novo izdanje pratiti taj uspjeh.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s