Liam Gallagher najavio novi album

Liam Gallagher je najavio da će prva muzika sa njegovog predstojećeg solo albuma uskoro stići – i naglasio da “Noelovi fanovi neće imati kuda da pobegnu i sakriju se”…
Bivši frontmen Oasisa i Beady Eyea je radio na solo materijalu od kada je prošle godine potpisao ugovor sa Warner Brosom.

I dok je on gost na mnogim evropskim festivalima, uključujući i naš ovogodišnji EXIT, Liam je na Twitteru saopštio pratiocima da je “JE**** na putu”, dodajući “pogledajte, budite hrabri” i “poslušajte moje nove pesme svi vi NGHFB fanovi i nećete imati gde da se sakrijete i pobegnete Ha ha” – a mnogi veruju da je to deo novih tekstova.

Njegov najnoviji napad na brata Noela stiže nakon što ga je prošlog meseca uvredio. Režiser filma “Supersonic” o bendu Oasis kaže da je album “kultni” i “zvuči kao Velvet Underground”.

Početkom meseca, izvor je potvrdio da će Richard Ashcroft (Verve) biti podrška Liamu na predstojećim nastupima.

Isti izvor je takođe objavio da Liam “želi da daruje fanovima nešto što ne dobijaju od Noela” – biće tu i pesme “Be Here Now” “Whatever” “D’You Know What I Mean” “My Big Mouth” i “Don’t Go Away”.

Liam takođe radi na pesmama benda Beady Eye pored solo materijala.

mtv.rs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s