Ana Ćurčin večeras u Subotici

Kantautorka Ana Ćurčin održaće koncert večeras u 22 sata u Omladinskom klubu “Skladište” Fondacije “Danilo Kiš” u Subotici.

Ana će nastupiti u pratnji svog benda, The Band, u sastavu: Goran Antović, klavijature, Marko Cvetković, bas, i bubnjari Goran Grubišić (iz  Wooden Ambulance) i Blagoje Nedeljković.

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi a živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i modna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i indie-folk i koketira sa ambijentom i bluzom.

Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani.

U januaru 2016. godine objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, sa singlovima “Remain Calm” i “Unknown”.

Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom “Lastavice, lasto” koja je objavljena krajem leta prošle godine.

Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s