Cigarettes After Sex 13. lipnja u Tvornici kulture

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Brooklyna kojeg predvodi Greg Gonzalez, dolazi u Tvornicu kulture u utorak, 13. lipnja

Fanovi izvođača poput Lana Dey Ray, Mazzy Star ili Warpaint sa Cigarettes After Sex će definitivno dočekti ‘njihov’ prvi važan koncert proljeća. Bend koji je oformljen 2008. u El Pasu prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija ‘I’.

Fantastični songovi ‘Nothing’s Gonna Hurt You Baby’ (42 milijuna pregleda na YouTubeu!), ‘I’m A Firefighter’, ‘Dreaming of You’ i ‘Starry Eyes’ i promocija ponajviše kroz web medije donijeli su bendu izrazito jaku fan bazu. Slijedi su jednako zapaženi singlovi ‘Affection’ i ‘K’ poslije kojih je bend bez problema lovio mjesta na najvećim svjetskim festivalima.

U Zagreb stižu 13. lipnja, a uz Hrvatsku obići će Češku, Njemačku, Belgiju, Englesku, Francusku, Švicarsku te poznate festival poput Primavere u Barceloni, portugalske NOS Primavere, Rockwavea u Grčkoj i Best Kept Secret festival u Nizozemskoj.

Ulaznice su u pretprodaji od ponedjeljka, 27. veljače po cijeni od 80 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s